Khamis, 5 Januari 2012

[Panas] Blog Lucah Idaman Ramai


Try la buat satu, mesti dalam masa kurang dari sejam akan ada ratus-ratus dah pengunjung yang tidak menampakkan muka. Blog lucah, memang dicari oleh mereka yang nak mencari. Cubalah Google .... pasti akan jumpa punya, walaupun dah kena tapis dek sekuriti pelayar web mahupun sistem kawalan internet di komputer anda sendiri, mesti ada dua tiga yang terlepas.

Mengapa ramai yang cari? Hmm ... kerana ia adalah modal antarabangsa, kerana ia bersifat internasional ... tak perlu bahasa ... ada gambar kangkang sana sini, ada dedah2 sikit .. hmm mesti ada langau yang singgah ...samada kejap atau lama...itu bergantung.


Banyak dah yang disekat, tapi yang tumbuh baru pun banyak. Dicantas berulang ... ada je putik baru yang tumbuh.

Bila dipadam, tak ada isi ...boleh la pulak yang tinggalkan komen minta diadakan balik ... erkkk .... inilah dikatakan bila ada permintaan ... yang serius jenis bersungguh2 ... mesti akan diberi apa yang diminta.


Jadi fikirlah ye. Makin diberi ...makin bersungguh mereka cari bahan ... dan makin disuap-suap mereka ini untuk terus melakukan kerja yang tak ada faedah tu.








sumber asal : hasrulhassan

0 comments :

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Referer | Busuk

Referer | Gua Blog

Referer | OhBelog

referer | Pingje

Simple Template edited by Blogger Malaysia :: Powered by Blogger